Top
E. TEK 3- 1 liter fles verwijdering van Roestaanslag en mineralen, aluminium oxidatie, benzineafzetting in carburatoren.
  • E. TEK 3- 1 liter fles verwijdering van Roestaanslag en mineralen, aluminium oxidatie, benzineafzetting in carburatoren.
  • E. TEK 3- 1 liter fles verwijdering van Roestaanslag en mineralen, aluminium oxidatie, benzineafzetting in carburatoren.
16,95

TEK 3 speciaal mild zure ultrasoon vloeistof:1 liter

Voor het reinigen en ontvetten van machine-onderdelen en gereedschappen in de industrie, werkplaatsen en laboratoria. Universeel toepasbare oplossing speciaal ontworpen voor het reinigen van onderdelen m.b.v. een ultrasoon reinigingstoestel.

Toepassingen TEK 3:

TEK3 verwijdert: minerale restanten, kalksteen, vliegroest, vet, olie, was, pigmenten, boor-, slijp- en polijstrestanten enz. van: lichtmetaal, non-ferro metaal, staal, rvs, glas, keramiek, kunststof, rubber.
TR3 Wordt o.a. gebruikt om aluminium oxidatie van carburateurs of andere lichtmetalen onderdelen te verwijderen. 

TR3 is compatibel met de meeste materialen waaronder lichtmetaal (aluminium) en non ferro metalen, hierdoor ook geschikt om benzine afzettingen in oude carburateurs te verwijderen, NIET geschikt voor tin en zink.

Gebruik TEK 3 concentraat, verdunning noodzakelijk:

 

TEK3 is een concentraat en dient dus verdund gebruikt te worden, afhankelijk van de mate van vervuiling en toepassing schrijft de fabrikant een verdunning van 3 tot 5% voor.

Voorbeeld dosering 5%: Om 5 liter gebruiksklare reinigingsvloeistof aan te maken dient 4750 ml water met 250 ml TEK3 concentraat samengevoegd te worden.

TEK3 is economisch in gebruik, met een fles van 1 liter maakt men dus 20 liter gebruiksklare reinigingsvloeistof bij een verdunning van 5% !

Eigenschappen TEK3:

 

  • vloeibaar, fles 1 liter
  • hoog geconcentreerd
  • specifiek voor ultrasone toepassingen
  • pH 3,0 bij 1% concentratie
  • biedt corrosie bescherming
  • fosfaatvrij

Samenstelling TEK3:

 

TEK3 bevat tenside en citroenzuur.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over